El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

22 novembre «Inspira’t X Digitalitzar-te,»
Ricard Vallespi

Inspira’t X Digitalitzar-te, IXD, és una trobada per estar al dia en Transformació Digital amb experts referents en innovació, màrqueting i creativitat.

Impulsada des de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, s’emmarca en el Pla d’impuls de les tecnologies digitals.

L’objectiu de l’IXD és apropar la visió i les estratègies per accelerar la digitalització del negoci de les empreses a partir de les tecnologies i sobretot basades en experiències d’èxit i les més rellevants pel teixit empresarial.

IXD és un esdeveniment inspirador, una oportunitat per connectar, compartir i aprendre amb professionals de referència, obrir la ment, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixement i veure allò que està passant en l’àmbit de la cultura digital. Tot perquè el teu negoci o projecte sigui més competitiu i productiu.

Scroll al inicio