El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

La Dona i la Nena en la Ciència amb Laura Ameijide

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NENA EN LA CIÈNCIA
L’11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. La Universitat de Barcelona, a través dels vicerectorats d’Igualtat i Gènere i de Recerca, s’adhereix, un any més, a aquesta efemèride. Ho fa amb una àmplia programació d’actes als campus. Les activitats, organitzades pels vicerectorats esmentats, La UB Divulga, la Unitat d’Igualtat de la UB i les comissions d’igualtat de les diferents facultats i instituts de recerca, tenen l’objectiu de donar visibilitat i veu a la tasca de les dones investigadores que formen part de la comunitat universitària.

 

Entrevistada:
Laura Ameijide
Salesforce Business Solutions
INETUM

 

 

 

 

Scroll al inicio