El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

Especial Previsions Digitals 2024 (II)

Aquest programa especial recull les opinions de 4 experts sobre el panorama digital que ens espera l’any 2044. En Antoni Cañete president de PIMEC, Jordi Marín Executive & Senior Advisor i expert en transformació digital i innovació,la Liliana ArroyoDirectora General Societat Digital Generalitat De Catalunya i en Josué Sallent Consultor i coordinador dels estudis de ciberseguritat a ENTI i a la Universitat EUNEIZ de Vitòria.
El programa està dividit en dues parts per adaptar-als 25 minuts del progarma. En l’emissió d’avui, presentarem la segona part, on començarem a explorar les visions i expectatives dels professionals respecte al futur digital i com això pot afectar la nostra vida quotidiana i professional.

play

Scroll al inicio