El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

«Antes muerta que sin IA» un llibre de l’Àurea Rodriguez


···

Aureà Rodríguez presenta «Antes muerta que sin IA», reflexionant sobre l’impacte de la intel·ligència artificial en la societat. Discussió sobre com la tecnologia, especialment la IA, esdevé essencial en tots els àmbits, destacant la necessitat d’adaptació i educació per aprofitar-ne els beneficis i evitar els perills. El llibre, segon d’una sèrie, aborda des de l’ètica fins a l’aplicació pràctica de la IA, cridant a una comprensió profunda i un ús responsable d’aquesta tecnologia. Rodríguez, guanyadora del premi DonaTIC, motiva a l’audiència a educar-se i adaptar-se a l’era digital, ressaltant la importància de la col·laboració i l’ètica en el desenvolupament tecnològic.

Scroll al inicio