El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

Al voltant de la IA amb Antoni Paz, Antoni Garrell, Jordi Marín / Saül Gordillo

.

.
El programa presenta diverses perspectives sobre l’impacte de la IA en el treball i la societat. Antoni Paz inicia amb una visió optimista sobre com la IA pot millorar l’eficiència i la qualitat de vida, malgrat els canvis en els llocs de treball. Antoni Garrerll reflexiona sobre els riscos i oportunitats de la IA, destacant la necessitat d’una regulació ètica i supervisió. Jordi Marín parla de la IA com una disrupció tecnològica que requereix adaptació, regulació i formació per aprofitar-ne els beneficis. Finalment, Saúl Gordillo recapitula les notícies destacades de la setmana en el món digital, des de multes a grans tecnològiques fins a l’impacte de la IA en la borsa i la regulació tecnològica.

Scroll al inicio