El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

Tomàs Roy et convida a la presentació del nou model d’aprovisionament de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

 

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha definit un nou model d’aprovisionament basat en diferents acords marc per donar resposta a les necessitats de recursos que té l’ens per al període 2024-2028.

Durant l’acte de presentació del nou model d’aprovisionament, els responsables de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya explicaran quins són els cinc acords marc que es posaran en funcionament, els lots que s’inclouran a cada acord marc i els terminis perquè les empreses s’hi presentin.

El total dels acords marc suposen un valor estimat del contracte de 232 milions d’euros distribuïts en 15 lots.
INSCRIPCIÓ


«En l’últim any, s’ha redissenyat l’estratègia en sectors com salut, educació i món local, creant un model de protecció que facilita la diagnosi i la consultoria, integrant diverses entitats. Això ha suposat un gran repte i creixement, necessitant més recursos. S’ha establert un acord marc per incorporar empreses i aprofitar les capacitats del sector, buscant una resposta més racional i flexible. Es convida a les empreses a participar en aquesta oportunitat, amb presentacions d’ofertes obertes i una presentació imminent per part del secretari de comunicació i transformació digital.»

Scroll al inicio