El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

CIVICAi amb el seu president Manel Sanromà
Algoritme Transparent

.
‘El Món és Digital’, el programa de ràdio, en català, de Tomàs Cascante que s’emet en emissores locals de Catalunya entrevista a Manel Sanromà president de CIVICAi. En aquest espai, s’aborda la importància de democratitzar l’accés a la intel·ligència artificial (IA) i assegurar un desenvolupament i aplicació ètics per al benefici del bé comú. Sanromà destaca la missió de CIVICAi de garantir que els avenços en IA estiguin disponibles per a tots i no només en mans de grans corporacions o entitats governamentals. Subratlla la rellevància d’habilitats humanes com el pensament crític i l’empatia, que la IA no pot replicar, i la necessitat de requalificació laboral davant l’inevitable futur tecnològic. Es fa una crida a l’acció perquè els oients s’uneixin a CIVICAi, emfatitzant la importància de la col·laboració ciutadana en la conformació d’un entorn tecnològic que prioritzi el benestar humà sobre el benefici econòmic. L’entrevista ressalta el paper vital de l’ètica en el progrés tecnològic i la importància d’iniciatives com CIVICAi per assegurar que la tecnologia beneficiï a tota la societat.

Scroll al inicio