El Món és Digital, amb Tomàs Cascante

El Catalunya Media City amb Miquel Rutllan / Saül Gordillo – Marta Clua

 

Avui tenim l’honor de presentar-vos una conversa exclusiva amb una figura clau del món audiovisual català, Miquel Rutllan, president del Cluster Audiovisual de Catalunya. Ens endinsarem en un dels projectes més prometedors de la nostra regió: la transformació de les tres xemeneies de Sant Adrià en un centre avantguardista a nivell mundial, centrat en el sector audiovisual. Aquestes emblemàtiques construccions estan destinades a convertir-se en el nou cor del Catalunya Media City. Amb una ampliació prevista de 22.000 m² a 35.000 m², gràcies a l’aprovació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Durant l’entrevista, es comenta la importància d’aquest projecte per al sector audiovisual a Catalunya, els desafiaments que afronta, i com aquests centres aspiren a ser un pol de tracció mundial per a professionals i empreses del sector. També es parla de la importància de la formació, la investigació i la innovació en els àmbits creatius i digitals i com aquests elements s’integraran en el nou espai per formar talent de talla mundial dins de l’àmbit audiovisual.

 

Scroll al inicio